.

- Da Mario -

Vleeshouwerstraat 4-6, Deventer
Italiaanse
Da Mario. Het Italiaanse restaurant Da Mario is al jaren een begrip in Deventer. Veel Deventenaren kwamen hier al als kind en komen hier nog steeds regelmatig om een hapje te eten. Vraag aan iemand in Deventer waar Da Mario is en deze zal u meteen de weg kunnen uitleggen naar Restaurant Da Mario in de Vleeshouwerstraat.
Keuken & kaart. De keuken is al jaren op een hoog niveau, maar tegelijkertijd ook toegankelijk voor iedereen. Je kunt een overheerlijke pizza uit de originele houtoven eten en een glaasje wijn daarbij drinken. Ook is het mogelijk een mooie osobucco te eten, waarvan sommige Italianen zeggen dat deze beter is dan in ItaliŽ zelf. Bij die mooie osobucco kan je vervolgens een aantal uitstekende Italiaanse wijnen drinken. Op de wijnkaart staan onder andere een Ammarone en een barollo van uitzonderlijke klasse.

Je kunt bij restaurant Da Mario gezellig met zīn tweeŽn komen eten, maar Restaurant Da Mario is ook uitermate geschikt voor groepen. Uiteraard kan je in dat geval met ons een menu of een ander arrangement afspreken.
Telefoon: 0570619393
Website: http://www.damario.nl

Da Mario, Vleeshouwerstraat 4-6, Deventer
Elke dag 17.00 tot 22.30 uur